Het verhaal

Gezonde voeding in combinatie met de juiste supplementen zijn al jaren mijn passie. Tijdens mijn vele reizen heb ik het geluk gehad om de meest mooie voeding en kruiden te ontdekken en dankzij een geweldige moeder – die me ‘met de paplepel’ de kracht van kruiden en voedingsstoffen heeft ingegoten – heb ik al jaren kunnen ervaren wat het met je lichaam doet en hoe het voelt om de juiste voedingsstoffen te eten en drinken.

Hoi, welkom ik ben Debby!

Omdat onze voeding en de bodem niet altijd toereikend is, er meer gifstoffen zijn en je lichaam niet alle nutriënten kan aanmaken neem ik als aanvulling op mijn goede voeding ook supplementen in – alleen de beste – en dat verschil merk ik goed! Als je je afvraagt ‘wat de foto hier boven doet’? Ik fiets hier mee in Zambia Zuid Afrika voor Stichting Orange Babies, heb een paar keer het geluk gehad te mogen zien en ervaren wat een fantastische projecten Orange Babies heeft in Zambia, Namibië en Zuid Afrika en wat voor verschil ze maken in de strijd tegen hiv in Afrika.

Nog even terug naar de reizen want zo heb ik op één van mijn reizen voor het eerst collageen gedronken. Het innemen van natuurlijke viscollageen is al jaren een dagelijkse gewoonte in Zuid Amerika en Azië met als doel het lichaam gezond, vitaal en de huid jong te houden. Ik was meteen ‘verkocht’ en ben dit product gaan testen. Na jaren van onderzoek naar collageen en natuurlijk het dagelijks gebruik hiervan ben ik enorm enthousiast geraakt, ik had mijn favoriete voedingssupplement gevonden!

Op zoek naar de parel onder de collageen!

Ik werd zo blij van mijn collageenboost dat ik besloot mijn favoriete collageen naar Nederland te halen en de ervaring van het gebruik te delen met andere bewust levende mannen en vrouwen. Prioriteit nummer 1 voor mij was ‘de beste collageen ontdekken’ en ik ben toen hard op zoek gegaan naar de ‘pareltjes’ onder de collageen want hier zit héél veel verschil in.

Ik werd zo blij van mijn collageenboost dat ik besloot mijn favoriete collageen naar Nederland te halen en de ervaring van het gebruik te delen met andere bewust levende mannen en vrouwen. Prioriteit nummer 1 voor mij was ‘de beste collageen ontdekken’ en ik ben toen hard op zoek gegaan naar de ‘pareltjes’ onder de collageen want hier zit héél veel verschil in.

Gelukkig heb ik de grootste ‘parel’ gevonden en samen met een gerenommeerd technisch laboratorium en met mijn orthomoleculaire kennis – ik ben Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut – is uit deze ‘parel’ mijn product ZZAZEN samengesteld en geproduceerd. Als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut kijk ik naar de (biochemische) processen in je lichaam en zie daarom vaak wat voor verschil de aanvulling van de juiste collageen maakt!

Welk verschil ik voel? Sinds ik collageen dagelijks inneem zijn mijn huid en mijn haar er zichtbaar op vooruit gegaan en wonder boven wonder heb ik ineens lange nagels

Wat betekent ZZAZEN?

De naam ZZAZEN komt van ZAZEN en betekent “het vinden van innerlijke rust”. Het symbool op de pot is een Japans beautysymbool. In Japan ligt tenslotte de oorsprong van nutritionele voeding en supplementen. De grijze bolletjes hierin verwijzen naar de structuur van de collageen.

Ons product voldoet aan de strengste normen en labtesten
Debby gym every day
Iedere dag een korte workout
A workout every day..
DEBBY LE NOUVEL GYM 3
Voor mijn lichaam en mijn cognitieve functie
For body and brain
DEBBY LE NOUVEL GYM 1
Na de workout boost ik mijn lichaam met Zzazen collageen
Every day is my collagen day

Debby Joannes
Orthomoleculair Epigenetisch
Therapeut