ZZAZEN A REAL MULTITASKER

Zzazen is heel veelzijdig omdat het je veel verbetering geeft, wat allemaal, daar vertellen we je graag meer over!

Je huid en haar zeggen veel over wie je bent, over je levensstijl, leefomgeving, voeding en ook de huidverzorging die je beoefent. De buitenste laag van de huid beschermt ons tegen ultraviolette (UV) straling, schadelijke chemicaliën en infecties. De dermis is de veel dikkere tweede huidlaag. Hier vindt je collageen. Collageenvezels in de dermis bieden de infrastructuur voor elastine, dat de elasticiteit van de huid behoudt, en voor hyaluronzuur om vocht vast te houden. Veroudering vindt hier plaats voordat het zichtbaar is. Haar bestaat voor 65-95% uit eiwitten. Naarmate ze ouder worden, kunnen haarvezels verzwakt worden, waardoor ze breekbaarder en minder glanzend lijken.

COLLAGEEN DISTRIBUTIE

Verschillende cellen in ons lichaam zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen. De cellen gebruiken specifieke aminozuren als bouwstenen voor de lange ketens die samen zijn gewikkeld in een grote collageen drievoudige helix. Verschillende helixen worden vervolgens georganiseerd in de sterke vezels die structurele weefselondersteuning, flexibiliteit en het vermogen om krachten te weerstaan ​​bieden.

HUID

Collageen maakt voor 75% onderdeel uit van de huid. Een belangrijk onderdeel van de huidstructuur, collageenvezels, vormen de infrastructuur voor elastine – elastine zorgt ervoor dat de huid zijn elasticiteit behoudt – en voor hyaluronzuur om vocht vast te houden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Voor meer info klik hier en we vertellen je graag nog veel meer!