Pers

KUKKI: “De beste boost om je dag mee te starten”! Neem hier een kijkje op de KUKKI website.

PR-Topper Lillian Custers: “Iedere dag ’n glas ZZAZEN collageen”

Beautyjournaal testpanel producten

Collageen is onderdeel van de matrix van de huid en zorgt ervoor dat de huid stevig en vol is. Verliest de huid collageen, dan verslapt je huid en simpel gezegd krijg je rimpels. Door de perfecte samenstelling van de ingrediënten zorgt ZZAZEN® voor de belangrijkste bouwstoffen om je lichaam te stimuleren bij het aanmaken van collageen op natuurlijke wijze.

Uit onderzoek is gebleken dat collageen dat wordt gegeten/gedronken uiteenvalt en in het bloed terecht komt. Daardoor worden de fibroblasten gestimuleerd en maken ze meer collageen aan. Ook wordt er meer hyaluronzuur aangemaakt. Het is vele malen effectiever dan het op de huid smeren van collageen.

Make-up artist Lydia: "ZZAZEN collageen, beauty from within"

In het gebruik van een verzorgende crème wil ik nog wel eens wisselen. Maar deze pot gaat elke maand tot op de bodem leeg. En de volgende staat al klaar.

Naast een goede huidverzorging aan de buitenkant doe ik aan ondersteuning van binnenuit. Goed en gevarieerd eten, voldoende water drinken en suppletie. Onze intensieve levensstijl kan wel wat extra aandacht gebruiken. Voor meer energie, vitaliteit maar daarmee ook een betere huid van binnenuit. 

Ik gebruik de Collagen poeder van Zzazen. Elke dag een schepje in een glas water. Smaakt nog lekker ook! Mijn nagels zijn al jaren een ramp, ze schilferden, scheurden en ik heb van alles geprobeerd maar niets hielp. Sinds ik de Collagen gebruik is dat gestopt, ik heb nu weliswaar korte maar stevige nagels, mijn haar is voller en groeit sneller. Ook heb ik het idee dat mijn huid overal voller is, zie het vooral aan mijn handen.

Nieuw bij Haagse Apotheek

Kun jij dit product wel gebruiken nu het weer grijzer en slechter begint te worden? Loop eens binnen bij De Haagse Apotheek of kijk voor meer informatie op: Haagse apotheek of beleef Princenhage

Duurzame cadeautip voor body & beautylovers

Het beste cadeau voor de échte beautylovers is ZZazen collageen! Gun jij dit je liefde? Dagelijks een maatschepje ZZAZEN doet wonderen. Het zorgt voor een stralende huid, mooi haar en sterke nagels. Daar wordt toch iedereen blij van in deze koude, grijze maanden! Lees hier verder

Het beste cadeau voor de échte body & beautylovers is ZZazen collageen! Gun jij je liefde deze geweldige beautyboost? Dagelijks een maatschepje ZZAZEN doet wonderen. Daar wordt toch iedereen blij van in deze koude, grijze maanden! Lees hier verderKun jij dit product wel gebruiken nu het weer grijzer en slechter begint te worden? Loop eens binnen bij De Haagse Apotheek of kijk voor meer informatie op: Haagse apotheek of beleef Princenhage

ZZAZEN in vitaminstore magazine

Ben jij weleens bij Vitaminstore geweest? Vitaminstore is dè moderne health specialist. Naast de zalige juices en gembershotjes die wij er graag drinken is het voor ons net een gezonde snoepjeswinkel omdat ze zoveel healthy, mooie producten verkopen, zalig! Ze zitten op verschillende goede locaties in Nederland en iedere winkel heeft deskundig personeel dus als je advies nodig hebt, lekker wilt rondsnuffelen of zin hebt in een super juice zou ik er echt even langsgaan, een enorme aanrader!

ZZAZEN is een unieke collageen boost in poedervorm. Neem ZZAZEN op in je dagelijkse beautyritueel en ervaar zelf het verschil! Met het bijgevoegde maatschepje is ZZAZEN makkelijk te vermengen met water, een sapje of b.v. met yoghurt.

Win ZZAZEN, voel je geweldig en straal!

Met dagelijks 1 maatschepje ZZAZEN ga je stralen! Win ZZAZEN bij Yoga International en ga voor 13 september naar: https://yoga-international.nu/winnen/win-zzazen   òf ga naar onze site en ervaar het zelf.

Daaaag rimpels! ZZAZEN in yoga international

Wil jij ook een mooie stralende huid zonder rimpels? ZZAZEN® collageen verbetert de huid op een natuurlijke manier van binnenuit! ZZAZEN® is tevens dè perfecte BOOST voor je huid, haren en nagels! Als YOGA-vriend ontvang je nu bij een bestelling van één pot de tweede GRATIS! Ervaar het zelf: www.zzazen.com/shop/

"Big things come in small packages": citymom.nl

Frenchonista: "For all ladies!"

Is your skin looking tired and could it use some refreshing?
Then don’t look any further, Zzazen will you brighten you up and make you feel new. As we all know, real beauty comes within, literally.
Zzazen provides your skin with collagen, which is produced naturally by your body, but this decreases after you are 25. This decreased collagen production causes skin ageing and wrinkles.

We need to give our body a helping hand, and Zzazen does just that. Mix the powder with water or juice once a day and watch the difference. Your skin will be stimulated making you look younger and healthier.
Besides the positive effect it has on your skin, it will also show on your hair and nails. So wait no longer and start today with this amazing product and don’t give ageing a chance!

Het Parool: "Poederboost ZZAZEN!"

“Vandaag ging pot nummer 3 van Zzazen open, ik heb nu meer dan een maand (vrijwel) iedere dag een glas met collageenpoeder gedronken en deze week zal ik er eens een artikel over schrijven….we gaan gewoon door met drinken, ik ben fan! (www.zzazen.com)”

Met de rugzak vol collageen naar huis

UPR Amsterdam BeautyDay

UPR beautyday is een walhalla voor beauty pers, magazines en bloggers en ZZAZEN was erbij.