Vitakruid vitaminen en mineralen als extra boost!

Naast onze bekende ZZAZEN collageen hebben we de volgende Vitakruid supplementen voor je samengesteld. Vitakruid maakt hoogwaardige vitaminen en mineralen van een geweldige kwaliteit! Zij zijn net zo gedreven als wij om onder andere je beauty te verbeteren! Vanuit onze traditionele gedachten denken we dat we bij een gezond en divers voedingspatroon voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgen. Dat is natuurlijk meestal wel zo maar we moeten wel rekening houden met de verarming van onze landbouwgrond. Deze verarming zorgde binnen 30 jaar voor een halvering van de vitaminen en mineralen in onze voeding. Dit terwijl wij juist nu meer behoefte hebben aan vitaminen en mineralen vanwege ons drukke bestaan. Zo zorgt ons hectische leven voor een run op vitamine B12 reserves, hebben we dagelijks vitamine C nodig, zorgt onze hunkering naar sportiviteit en meer stress voor een tekort aan magnesium en kunnen we – zeker in het najaar en de winter – ook dagelijks vitamine D3 gebruiken. Voedingssupplementen kunnen dus binnen elke levensstijl hun waarde hebben, daarom onderstaande selectie van de top Vitakruid supplementen.

VITAKRUID GEBUFFERDE VITAMINE C is heel belangrijk voor de vorming van collageen in je lichaam. Vitakruid vitamine C bevat een hoge dosering vitamine C in een biologische en niet zure vorm. We kunnen zelf geen vitamine C aanmaken en daarom zijn we afhankelijk van onze voeding voor een voldoende vitamine C gehalte. Vooral in ons huidige drukke bestaan lukt het niet altijd om  voldoende groente en fruit te eten, de voornaamste bron van vitamine C. Dan kan het nemen van een goed supplement een goede aanvulling zijn. Vitamine C in de vorm calcium/magnesium ascorbaat is een goed opneembare en biologisch beschikbare vorm.

VITAKRUID VITAMINE D3 is onze zonnevitamine en is belangrijk voor heel veel functies in je lichaam. Dit is de hoogst biologisch beschikbare vorm vitamine D3 en een kleine tablet om makkelijk door te slikken.

VITAKRUID MAGNESIUM 200 COMPLEX: is een mineraal dat belangrijk is voor meer dan 300 biochemische processen in je lichaam. Ons lichaam kan magnesium uit onze voeding niet goed opnemen dus een supplement is aan te raden. In dit supplement zitten alle organische  magnesiumvormen in één supplement. Op deze manier combineren we de specifieke toepassingen van de verschillende vormen, waardoor het Magnesium Complex een breed inzetbaar supplement wordt.

VITAKRUID VITAMINE B12 staat steeds meer in de belangstelling. Dit is B12 in de biologisch actieve vormen methylcobalamine en adenosylcobalamine en deze tablet neem je snel op omdat het een smelttablet is en hij heeft een prima smaak.
Vitamine. B12 is een essentiële voedingsstof en speelt een belangrijke rol in je lichaam. Een tekort aan vitamine B12 komt veel meer voor dan gedacht wordt en kan verschillende gezondheidsklachten veroorzaken.

Heb je interesse of vragen over vitamines en mineralen of over voeding en leefwijze dan hoor ik dat graag van je, stuur me dan een mailtje.

Debby Joannes
Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut
E: debby@zzazen.com