Het product | Hoe het werkt

ZZAZEN is een eenvoudig te gebruiken product dat de natuurlijke collageenproductie van je lichaam stimuleert en tekorten aanvult. Collageen is een belangrijk eiwit dat helpt bij het behoud van de gezondheid van de huid, haar, nagels, gewrichten en meer. We hebben grondig onderzoek gedaan naar collageen en de effectiviteit en we hebben de optimale combinatie gevonden van de allerbeste collageen met toevoeging van de ingrediënten zoals vitamine C, vitamine D, zink, selenium en glucosamine. In samenwerking met een technisch laboratorium en onze Orthomoleculaire Epigenetische kennis zijn we tot dit fantastische product gekomen.

Het product | Science

Een droge huid en een versnelde fragmentatie van het collageennetwerk in de dermis zijn kenmerken van huidveroudering.

Voeding is een sleutelfactor die de gezondheid van de huid en daarmee het uiterlijk ervan beïnvloedt. Er wordt een breed scala aan voedingssupplementen aangeboden om de gezondheid van de huid te verbeteren.

Naar aanleiding hiervan zijn meerdere wetenschappelijke studies gedaan.

Het verhaal

Gezonde voeding in combinatie met de juiste supplementen zijn al jaren mijn passie.

Tijdens mijn vele reizen heb ik het geluk gehad om de meest mooie voeding en kruiden te ontdekken en dankzij een geweldige moeder – die me ‘met de paplepel’ de kracht van kruiden en voedingsstoffen heeft ingegoten – heb ik al jaren kunnen ervaren wat het met je lichaam doet en hoe het voelt om de juiste voedingsstoffen te eten en drinken.

Omdat de bodem steeds ‘armer’ wordt, er meer gifstoffen zijn en je lichaam niet alle nutriënten kan aanmaken neem ik als aanvulling op mijn goede voeding ook de juiste voedingssupplementen in en dat verschil merk ik goed!

Na jaren van onderzoek naar collageen en natuurlijk het dagelijks gebruik hiervan ben ik enorm enthousiast geraakt, ik had mijn favoriete voedingssupplement gevonden!

Liefs,
Debby Joannes
Orthomoleculair Epigenetisch therapeut

Collageen producten

Ervaar binnen 4 weken het verschil voor je huid, haar en nagels!


Wil jij een jongere huid, sterkere nagels en haar? ZZAZEN biedt JOU de allerbeste collageenpoeder in combinatie met top kwaliteit vitaminen en mineralen om je mooi te houden.

De collageen meng je heel makkelijk met water, yoghurt of een sapje voor je dagelijkse boost die je nog meer power geeft in combinatie met onze Vitakruid vitaminen en mineralen. Ze voorzien je lichaam van de juiste stoffen voor een optimaal sterk collageennetwerk. Wil je ook het verschil ervaren?

Recente artikelen

Vragen?
Stuur ons een email: debby@zzazen.com
Veilig betalen
We hebben de meeste providers
Gratis bezorging
Vanaf 15 euro
Snelle bezorging
Overal ter wereld