Mondtaping raar?

Mondtaping s ’nachts, raar? Absoluut niet! Waarom niet? Mond-taping is eigenlijk een techniek die sommige mensen gebruiken om de neiging om door de mond te ademen tijdens het slapen te verminderen en om de voorkeur te geven aan neusademhaling. Er zijn een paar redenen waarom mensen dit overwegen:

♡ om de eerste bacteriën en infecties tegen te gaan die constant ‘op de loer liggen’.
 een goede nachtrust.

♡ Rustige ademhaling: Met je mond dicht wordt neusademhaling gestimuleerd, wat vaak rustiger en dieper is zodat je een meer ontspannen slaap hebt.

♡Snurkbeheersing: Als je ’s nachts door je mond ademt, is de kans op snurken groter. Mondtaping kan helpen om die snurkende serenades te verminderen, zowel voor jou als voor je kamergenoot.

♡Gezondere slaapomgeving: Mondtaping kan helpen bij het voorkomen van droge mond en tandproblemen die kunnen ontstaan door mondademhaling. Zo word je frisser wakker.

♡ Verbeterde zuurstofopname: Neusademhaling verwarmt en bevochtigt de lucht, wat kan leiden tot een efficiëntere zuurstofopname door het lichaam.

Dus, nee, mond-taping is absoluut niet raar. Het is eerder een slimme truc voor een betere nachtrust en een frisse start van de dag!” 💤🌙
Maar ik snap wat je denkt: wat is mondtape? Dat is gewone chirurgische tape van de drogist, gebruik geen duct tape om uitslag te voorkomen!