Make-up artist Lydia Le Loux: “Elke dag een schepje en het is nog lekker ook”.

BN’er Lydia Le Loux heeft een vollere huid, stevige nagels en voller haar dankzij Zzazen collageen.

Lydia Le Loux is hair & Make-up artist bij House of Orange Nederland. Ze is een geweldige kundige vakvrouw en doet de meest mooie reportages voor verschillende bekende magazines. Daarnaast is zij een prachtvrouw met een groot hart en een heel fijn karakter.

Deze pot gaat tot op de bodem leeg

“Naast een goede huidverzorging aan de buitenkant doe ik aan ondersteuning van binnenuit. Goed en gevarieerd eten, voldoende water drinken en suppletie. Onze intensieve levensstijl kan wel wat extra aandacht gebruiken. Voor meer energie, vitaliteit maar daarmee ook een betere huid van binnenuit”.

“Ik gebruik de Collageen poeder van Zzazen. Elke dag een schepje in een glas water. Smaakt nog lekker ook! Mijn nagels zijn al jaren een ramp, ze schilferden, scheurden en ik heb van alles geprobeerd maar niets hielp. Sinds ik de Collagen gebruik is dat gestopt, ik heb nu weliswaar korte maar stevige nagels, mijn haar is voller en groeit sneller. Ook heb ik het idee dat mijn huid overal voller is, zie het vooral aan mijn handen. ‘Deze pot gaat tot op de bodem leeg”.