Wat gebeurt er als we ouder worden?

Je lichaam verandert rond je 30ste.. Ons lichaam maakt minder collageen aan. Dit proces begint als we rond de dertig zijn en versnelt als we in de veertig zijn. Het gevolg hiervan is dat we onvermijdelijke visuele en merkbare tekenen van veroudering krijgen. Collageenverlies is een natuurlijk proces, maar andere factoren zoals blootstelling aan UV, vervuiling en geen goede levensstijl kunnen sneller leiden tot vroege of intensere tekenen van veroudering. Het verlies van collageen heeft veel effect.


De huid

Collageen geeft stevigheid en structuur aan onze huid. Als de afbraak van collageen de productie met de jaren overheerst, wordt onze huid droger en dunner en beginnen er tekenen van veroudering te verschijnen.

Hoe vul je je collageen aan?

ZZAZEN is pure collageen= een puur eiwit, afkomstig van een 100% natuurlijke bron en vrij van eventuele bijwerkingen. We vinden het leuk als je ons contact voor informatie en/ of opmerkingen. We kunnen je ook onze verkoopadressen geven of je kunt naar onze webshop: https://www.zzazen.com/shop/ Liefs! Debby Joannes