10 collageen weetjes en meer!

1. Wat is collageen?

Collageen is het meest voorkomend eiwit in je lichaam. Het is één van de belangrijkste bouwstenen en het is een soort lijm dat delen van het lichaam bij elkaar houdt. Je maakt zelf collageen aan op een natuurlijke manier maar dit neemt af na je 25ste. Je huid wordt daarom minder stevig en soepel. Door ZZAZEN collageen peptiden in te nemen krijgt je lichaam een signaal waardoor je ook weer op een natuurlijke manier collageen aanmaakt.

2. Jongere uitstraling èn sterke nagels en haar

Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid én elasticiteit van je huid. Het zorgt ervoor dat je huid er jong en stralend uitziet en verbetert ook je haren en nagels.

3. Ben jij sportief? Goed nieuws!

Hoe zorg je voor snel spierherstel na het sporten? Wij kunnen je er alles over vertellen, wil je meer weten stuur ons dan even een mailtje.

Je sportieve prestatie verbeteren?

4. Welke collageen kies ik, wat is het verschil?

Je wil voor het beste supplement gaan maar hoe weet je welke de beste is want soms zie je ‘door de bomen het bos niet meer’ met al die keuzes die er zijn.. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat gehydrolyseerde collageenpeptiden het beste zijn door het bijzondere productieproces wat ze hebben gehad. Ze zijn in hele kleine stukjes ‘geknipt’ zodat ze snel absorbeerbaar zijn in je lichaam en daardoor niet de hele ‘riedel’ van het spijsverteringsproces door hoeven zoals andere grotere collageen(delen) en voeding. Dit zorgt ervoor dat je de gehydroliseerde collageen – ZZAZEN – beter opneemt. Er gaat daarom niets verloren zoals bij andere collageenproducten. Voor meer informatie neem vooral even contact met ons op.

Bekijk hier de volgende wetenschappelijke studies:

The Effect of Oral Collagen Peptide Supplementation on Skin Moisture and the Dermal Collagen Network: Evidence From an Ex Vivo Model and Randomized, Placebo-Controlled Clinical Trials

Non-targeted and targeted analysis of collagen hydrolysates during the course of digestion and absorption

5. Waarom collageen in `n poeder, niet in een pil?

Collageen in poeder is beter dan in een pil

Je kunt collageen in poedervorm prima door je koffie, thee, yoghurtje of smoothie mengen. Collageen in poedervorm is sneller absorbeerbaar en verteerbaar dan in pilvorm. De collageen wordt pas verteerd in je dunne darm en na ongeveer 1 uur opgenomen in je bloed.

6. ZZAZEN is samengesteld door een technisch lab

ZZAZEN bevat de meest zuivere ingrediënten en is samengesteld met behulp van een gerenommeerd technisch laboratorium. ZZAZEN is verrijkt met vitamine C (= één van de belangrijkste bouwstenen voor de productie van collageen), met vitamine D3, met selenium, zink en glucosamine.

7. Op welk tijdstip neem ik mijn collageen in?

Iedereen heeft hier z’n eigen ritueel in. De één zweert bij de ochtend, de ander bij de avond. Het maakt niet uit, het belangrijkste is dat je ZZAZEN ìedere dag inneemt op een moment waarop jij het niet gaat vergeten. Mijn voorkeur zelf gaat uit naar de ochtend, na mijn work out want dat is iedere dag mijn eigen supplement momentje. Vergeet je het een dag, no worries, morgen is er weer een dag maar als je het teveel vergeet is het zonde want dan kan de collageen minder voor je lichaam doen als wanneer je het consequent inneemt.

8. ZZAZEN koop je ook bij de apotheek, alle Vitaminstores, en nog veel meer topadressen!

9. Meer voordelen van ZZAZEN collageen

Zzazen biedt je talloze voordelen, voor alle informatie hierover bel of mail ons eventjes want we geven je graag advies en uitleg hierover.

Soepeler bewegen met ZZAZEN

10. Samenvattend, wat doet collageen voor je?

ZZAZEN biedt je onder andere natuurlijke huidverjonging, ook minder rimpelvorming, een verbeterde huidstructuur, meer hydratatie, het versterkt je haren en nagels.

Voor meer info horen we je graag, je kunt ons bellen of stuur een e-mail naar welcome@zzazen.com.

Liefs, Debby Joannes